Bryggjen i Bud drives i dag av John Einar Solheim og datteren Mona Solheim Moe. Bryggjen i Bud ble kjøpt den 30 april 2004 etter gründeren Arne Viken, bryggjen i Bud har i dag 3 ansatte på 100 % stilling + 2 på 50 % Stilling og mange flinke ekstrahjelper. Bryggjen i Bud ble påbygd 2018 og fikk 150 ekstra sitteplasser.
John Einar begynte som byssegutt på fiskebåt da han var 16 år, og fikk tidlig sansen for å lage mat. Han har gått livets skole som fiskekokk i minst 100 år (det har vi i alle fall vi hørt).
John Einar fikk testet ut kokeferdighetene i 2001 da far og sønn drev Sjøbua Mat og Vinhus i Bud. I 2004 kjøpte han Bryggjen i Bud av gründeren Arne Viken.
Alle i familien Solheim er engasjerte i Bryggjen i Bud, men det er John Einar og datteren Mona som er ansvarlige for den daglige driften.
Bryggjen i Bud skreddersyr menyer etter ønske og årstider, og vi kan også tilby catering.
Vi lager koldtbord, tapas, Havets festbord, skalldyraften, to retters middag, tre retters middag, og mye mer.